Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Referat 23. januar 2008

Kære medlemmer af Lørslev-Ugilt Landsbyråd.

Forretningsudvalget har afholdt møde onsdag den 23. januar for at følge op på tidligere beslutninger:

Hjemmesiden : Lørslev.dk er nu blevet omorganiseret og opdateret. Claus Woldum og Kent Budolfsen har arbejdet ihærdigt og resultatet er blevet fint. Det ser flot ud, men en hjemmeside kræver konstant opmærksomhed og her må vi hjælpe hinanden. Forretningsudvalget mente, at vi skulle forsøge at lave en fælles kalender med alle de aktiviteter, som vi har planlagt. Vi har nu indlagt en kalender på hjemmesiden, og så vil vi gerne at I forsøger at bruge den. Den er ikke perfekt, men vi vil alligevel gerne, at I kontakter Claus eller Kent for at få jeres arrangementer i kalenderen, så må vi forsøge at løse de problemer, der evt. opstår.

Adresselisten : Næsten alle foreninger har lavet sine lektier med at udpege medlemmer til landsbyrådet, i skrivende stund mangler kun Ilbro-Lørslev Idrætsforening, men jeg regner med, at det kommer på plads hurtigt, så vi kan være fuldtallige til planlægningsmødet i forbindelse med den kommende sommerfest. Ny opdateret medlemsliste vedlægges denne mail.

Den økonomiske situation : Kassereren Poul Sørensen har været i forbindelse med Aksel. Der er nu afregnet med byggeprojektet med videre, og vi kan begynde at se fremad. Poul har ansøgt kommunen om lidt tilskud til den daglige drift, og vi har diskuteret lidt om Landsbynyts fremtid.