Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lørslev Prisen er ment som et bidrag til at sætte endnu større fokus på de ildsjæle og initiativrige personer og foreninger, som vores lokalsamfund er så afhængig af. Altså et skulderklap, som bevis for at der i allerhøjeste grad bliver lagt mærke til det værdifulde arbejde der udføres.

Lørslev Prisen tildeles en person, personkreds eller forening, som gennem det sidste år – eller gennem en årrække, har bidraget med et utrætteligt og initiativrigt virke, og dermed har ydet noget væsentligt til en positiv udvikling for Lørslev by og nærmeste opland.

Hvem kan indstille kandidater ?
Foreninger med tilknytning til Lørslev, samt beboere i Lørslev og nærmeste omegn, kan indstille kandidater.

Jury:
Det er Lørslev og Omegns Borgerforening der indkalder kandidater til Lørslev Prisen, mens det er en jury bestående af de sidste 3 års modtagere, samt formand for Landsbyrådet, der afgør hvem af de indstillede kandidater som tildeles Lørslev Prisen.

Præmie:
Navnet på modtageren af Lørslev Prisen indgraveres i en ”Hædringsplade” som er ophængt på Lørslev Cafe & Kulturhus.Desuden overrækkes et diplom samt en vin-gave. Prisen overrækkes af Lørslev- og Omegns Borgerforening.

Modtagere af Lørslev Prisen
2013: Jens Chr Larsen
2014: Åse Vajhøj
2015: Poul Sørensen
2016: Lisbeth Christensen
2017: Nevo Alon
2018: Flemming Andreasen
2019: Morten Fonseca