Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lørslev Cafe og Kulturhus

Lørslev Café & Kulturhus er byens – og omegnens – samlingssted. Lørslev Café & Kulturhus åbnede i 2016, og er siden dag blevet en pulserende åre i hele det lille landsbysamfund og de omkringliggende små landsbyer, drevet 100% af frivillige

Huset ligger rammer til både foredrag, kurser, musikaftener, spis sammen aftener, whistklub, strikkeklub, søndagscafé, mødregruppe, madaftener. jagtaftener, brunches, foreningsmder, erhvervsaftener og et væld af mange andre aktiviteter. Alt sammen afholdt og arrangeret af aktivitetsgruppen knyttet til huset, eller af borgerne selv som låner og inviterer til samvær … ofte akkompagneret af god mad.

Der er i alt ca. 60 frivillige knyttet til huset i forbindelse med den almene drift. De er delt op i diverse grupper, og er selvstyrende. De enkelte grupper har hver deres funktion, og er i høj grad – sammen med borgerne som bruger huset flittigt – grunden til, at huset kan holdes kørende.

Huset har åbnet op for sammenhold, samvær, fællesskab og nye venskaber på et helt nyt plan, som har været direkte medvirkende til mere liv i både by og beboere. Om du er ny eller gammel i byen og omegnen, så er Lørslev Café & Kulturhus altid et godt sted at besøge. Vi byder på gratis kaffe, og har butikken fyldt op med mundgodt, drikkevarer og basale dagligdagsvarer som du kan tilkøbe dig.

Du kan derforuden bestille frisk bagerbrød til weekenden ved at sende en sms til 2667 7018 inden kl. 15:45 om fredagen og afhente det hos os lørdag og/eller søndag. Du kan også bestille det ved at komme en tur forbi os i vores åbningstid. Skal du mindes om at du skal bestille, så sender du en sms med teksten “Rundstykkelisten” til 2899 4479, hvorefter du hver fredag får en sms påmindelse.

Se eventuelt mere på vores Facebookside, “Lørslev Café & Kulturhus”, eller website www.loerslevcafeen.dk, hvor du også kan holde dig opdateret om de aktivteter som afvikles i fremtiden, og følge med i vores daglige virke

Vores åbningstider er onsdag og fredag mellem 16 & 18, samt lørdag og søndag mellem 8 & 9, hvor du kan afhente dit bestilte morgenbrød fra Bageri Håbet i Hjørring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige mormorstuer

Ugiltvej 883 9800 Hjørring

Opening hours

Mandag: 16:00-18:00
Onsdag: 16:00-18:00
Fredag: 16:00-18:00
Lørdag: 8:00-10:00 (afhentning af morgenbrød)
Søndag: 8:00-10:00 (afhentning af morgenbrød)