Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

I Ilbro og omegn er der ca. 85 husstande og en del selvstændige erhvervsdrivende.

Ilbro er beliggende i et naturskønt område omgivet af bl.a. Uggerby Å, Ilbro Enge, Ilbjerge og to tidligere teglværkssøer. Fra Ilbro er der ca. 6 km til Hjørring centrum og ligeledes ca. 6 km til Tårs. Afstanden til Lørslev er ca. 2 km. Der er ca. 1 km til motorvejens til- og frakørsel syd.

Der er gode busforbindelser fra Ilbro. Rute 78 kører mod Hjørring, Astrup, Sindal, Bindslev og Tversted. Mod Sæby går rute 78 via Tårs, Østervrå. Rute 87 kører fra Ilbro til Hjørring, Lørslev, Sindal og Lendum.

Byens oase er bålpladsen (overfor Idræts- og Forsamlingshuset). Her afholdes den årlige Sct. Hans fest. Der er opsat grill på pladsen, som frit kan benyttes hele året.

Der er 2 petanquebaner ved parkeringspladsen til Idræts- og Forsamlingshuset. De er også til fri afbenyttelse. Der er en fin idrætsplads, hvor Ilbro-Lørslev Idrætsforening har sit virke. Ilbro Borgerforening har opsat borde og bænke ved Uggerby Å, på bålpladsen, ved petanquebanerne samt ved Fuglsig Teglværkssø. Der er mulighed for kanosejlads på Uggerby Å.

Borgerforeningen er i besiddelse af 8 flagstænger + flag, som kan lånes af foreningens medlemmer. Der opsat en informationskasse ved det vestlige busstoppested. Her har alle mulighed for, at opsætte information.

Blomsterkumme samt juletræ sættes hvert år op i byen.

Ilbro Borgerforening