Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Vagtplansmøde Kulturhuset – der er også plads til dig

Lørslev Cafe og Kulturhus

Om ikke så længe, håber Lørslev Café & Kulturhus, at kunne åbne op igen, omend det nok ikke helt bliver under samme regelsæt som før. Men vi kan åbne, og vi kan ses og blive set … og ih hvor vi glæder os! Vi har både savnet Jer, og vi kan også derude høre at der er nogen som savner os.

Dog er vi for længst nået til vejs ende på den sidste vagtplan, så vi har hårdt brug for at mødes med alle som kunne være interesseret i at hjælpe med at åbne huset op, og holde det kørende, efter den 8. juni og nogle måneder frem i form af at tage en frivillig vagt i et par timer om måneden. Du behøver ikke at have erfaring, da vi sørger for at få dig oplært. Du kan sagtens være voksenlærling hos os. Lønnen er hjemmebrygget kaffe og en masse lokal snak og samvær.

Vi afholder derfor vagtplansmøde under forsvarlige omstændigheder ONSDAG DEN 10. JUNI kl 19 i kulturhuset, og håber på den måde at vi kan holde vores første åbningsdag efter nedlukningen fredag den 12. juni.

Vi håber inderligt på, at I stadig har lyst til at tage et par timer om måneden, og kender du nogen som skal med ind i flokken, så tag dem endelig med. Vi har brug for hver og en af Jer.


Har du lyst til at høre mere, så kan du altid kontakte Heidi på enten hhod74@gmail.com eller 2899 4479