Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tak for et godt cykelsponsorløb 2019

Hvis PostNord ansatte deltagerne i dagens Tour De Lørslev, så ville posten aldrig være mere end halvanden time undervejs.

TUSIND TAK TIL ALLE JER SOM DELTOG!

På trods af regn, så var der stor tilslutning i både deltager- og hepperækkerne. Vi kan stolt annoncere, at de gæve gutter & gutinder i samarbejde med deres fantastiske gavmilde sponsorer, cyklede 33.186 kroner ind til fordel for KFUM Spejderne i Lørslev & Lørslev Café & Kulturhus. De gør gavn!

TAK til de sponsorer, som begavede ung som gammel med præmier efter løbets afslutning, og en kæmpe tak til Lørslev & omegns Borger forening for deres meget generøse bidrag på kr. 3.600 (en hundredelap for hver deltagende), som kun blev overgået af Poul Sørensen, som samlede godt 5.000 ind i sponsorpenge.

Vi er ydmyge for hver en krone, hver en kilometer og hver en frivilig time I har lagt i arrangementet, og over for hver en cheerleader som stod trofast og heppede på sidelinierne. Vi er forbandet stolte af Jer og vores lille landsbysamfund. Klap Jer selv på skulderen – uden Jer var der ingen landsbyliv, og uden Jer ville vil ikke have noget godt at bruge en regnvejrsdag på

TAK!