Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Skal du være den næste Grillmester?

𝐕𝐈 𝐆𝐈𝐕𝐄𝐑 𝐍𝐔 𝐃𝐈𝐆 𝐌𝐔𝐋𝐈𝐆𝐇𝐄𝐃𝐄𝐍 𝐅𝐎𝐑 𝐀𝐓 𝐁𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐔𝐃𝐃𝐀𝐍𝐍𝐄𝐓 𝐌𝐄𝐒𝐓𝐄𝐑𝐆𝐑𝐈𝐋𝐋 𝐏Å É𝐍 𝐃𝐀𝐆

Lørslev Café & Kulturhus har inviteret Danmarksmestrene i Grill, Mom´s Kitchen BBQ, i vores lækre baghave 𝐋ø𝐫𝐝𝐚𝐠 𝐝𝐞𝐧 𝟖/𝟔-𝟐𝟎𝟐𝟒, hvor du får muligheden for at løfte dit grillniveau til helt nye imponerende højder. Det kan vores lokale Danmarksmestre hjælpe dig med. De udbyder nu eksklusive pladser på deres undervisningshold, hvor de på en enkelt dag vil lære dig nye grill- og røgtekniker som vil blæse dine madgæster bagover.

Du kommer til at arbejde med både grøntsager, kylling, gris, fisk, pizza og sågar også bagning, så du ved vejs ende er i stand til at kreere en hel fuldendt menu på din grill.

Du medbringer selv forklæde, kniv, skærebræt og grill, men vi sørger for at der er ingredienser til madlavningen samt fastbrændsel til fastbrændselgrill. Har du en gasgrill skal du selv medbringe gas.

Grillskole.png
𝐒𝐤𝐨𝐥𝐞𝐧 𝐫𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐝 𝐤𝐥. 𝟎𝟗:𝟎𝟎, hvor vi starter med lidt morgenkaffe og en oversigt over, hvordan dagen kommer til at forløbe. Selve undervisningen går i gang kl. 9:30. De første smagsgæster vil indfinde sig kl. 13:00 og de sidste kl. 15:00, hvor de skal smage på alt det du har lært. Hele arrangementet rundes af kl. 17:00

𝐏𝐫𝐢𝐬𝐞𝐧 𝐟𝐨𝐫 𝐚𝐭 𝐛𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐨𝐩𝐥æ𝐫𝐭 𝐬𝐨𝐦 𝐦𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐠𝐫𝐢𝐥𝐥𝐤𝐨𝐤 𝐞𝐫 𝐤𝐫. 𝟓𝟗𝟗,- og udover ingredienser, undervisere og fast brændsel, så går du også hjem med et hæfte med opskrifter samt et hæfte omkring de teknikker som kan trylles med på en grill.

🔥𝐕𝐢 𝐬𝐤𝐚𝐥 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐥𝐦𝐞𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐢𝐥 𝐤𝐮𝐫𝐬𝐞𝐭 𝐬𝐞𝐧𝐞𝐬𝐭 𝐝𝐞𝐧 𝟐𝟔/𝟓-𝟐𝟎𝟐𝟒 𝐤𝐥. 𝟏𝟐:𝟎𝟎🔥

𝐃𝐮 𝐭𝐢𝐥𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐠 𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐬 𝐊𝐚𝐢 𝐩å 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧 𝟒𝟎𝟏𝟗𝟐𝟑𝟕𝟏 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐩å 𝟐𝟒𝟒𝟔𝟒𝟑𝟑𝟕

Der skal være minimum 10 grillkokkeelever for at skolen bliver en realitet, og når du tilmelder dig, så er tilmeldingen bindende.
Vi glæder os til at udvikle dit talent og ikke mindst smage din grillmad

Hvis du er en af dem som gerne vil være med til at spise de herlige lækkerier, så vil vi – hvis det lykkedes at lokke nok elever på skolebænken – udbyde madbilletter til en meget meget fordelagtig pris. Så hold øje med vores Facebookside