Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lørslev viser sine haver frem søndag d. 6. august

Lørslev viser sine haver frem

Søndag d. 6. august fra kl. 13.00-17.00 inviterer Lørslev Borgerforening og Haveselskabet Sindal og omegns Havekreds igen til ”Lørslev – åben have”.

8 af byens beboere vil denne dag byde interesserede indenfor og se hvordan netop de har valgt at indrette deres have. Der vil derfor kunne opleves vidt forskellige bud på haveindretninger, lige fra helt almindelige parcelhushaver til utraditionelle og anderledes måder at indrette haven på.Der vil være rig mulighed for at ta’ en god portion inspiration med hjem til sine egne fremtidige haveplaner, udtaler Svend Erik Nielsen fra Haveselskabet, Sindal og omegns Havekreds

Det er 4. år at dette arrangement løber af staben og det har vist sig som noget af et tilløbsstykke. Sidste år havde vi gæster helt fra Hals og Fjerritslev, udtaler formand for Lørslev Borgerforening Morten Fonseca.

Og i bestræbelserne på fornyelse, så er der også i år 3 nye have blandt dem som præsenteres.

Der er mødested på Lørslev Friskole og Børnecenter på Ugiltve og herfra vil blive udleveret et lille kort med påtegning af, hvor de ”åbne haver” findes og hvilket tema der er for den enkelte have.

Efter denne lille ”byvandring”- som dog også kan køres, afsluttes der med mulighed for at købe kaffe og kage ved Friskolen.

Her vil Haveselskabet Sindal og omegns Havekreds stå klar til at svare på spørgsmål.

Desuden vil der være mulighed for at købe planter som haveejerne har udtyndet eller fremavlet, til meget fordelagtige priser.

Arrangører er. Lørslev- og omegns Borgerforening samt Haveselskabet,Sindal og omegns Havekreds