Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lørslev åbner Hundeskov

I Lørslev har man endelig åbnet den længe planlagte hundeskov. Ideen til hundeskoven blev grundlagt for et par år siden, da man skulle finde ny anvendelse for byens fodboldbane. Banen var på dette tidspunkt ikke blevet brugt i en del år, og tiden var inde til at finde på noget nyt som området kunne bruges til.

Lørslev Borgerforening besluttede at søge midler til at etablere en hundeskov på området. I første omgang lykkedes det ikke, men da møllerne i Egebjerg blev opsat, og den deraf grønne pulje blev frigivet, søgte foreningen om penge til formålet heri. Pengene blev bevilliget, arbejdet gik straks i gang, og hundehaven står nu færdig, og benyttes allerede flittigt af byens mange hunde.

Hele hundeskoven er hegnet inde, så Vuffer kan løbe frit omkring derinde, eller man kan gå rundt derinde med hunden i snor. Landlyst plantecenter har stået for beplantningen, og det er virkelig blevet et hyggeligt område.

Til foråret er planen at sætte borde og bænke op forskellige steder, så kan man sidde og nyde sin medbragte kaffe, mens Vuffer udforsker området.

Alle er velkommen til at benytte hundeskoven, og Borgerforeningen håber at mange vil kigge forbi. Der er ved hver indgang opsat skraldespande og stativer med høm høm poser, som frit kan benyttes.

Med dette tiltag har vi endnu engang bevist at Lørslev kan og vil.