Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Informationsmøde Mandag d. 25 juni

INFORMATIONSMØDE AFHOLDES MANDAG DEN 25. JUNI, KL. 19.00 I LØRSLEV CAFE OG KULTURHUS

Sommerferien står for døren, og det gør indbrudstyvene også.

Vi inviterer nu til informationsmøde, hvor du kan få råd og vejledning, samt mulighed for at optimere sikringen af din bopæl. Det er ganske gratis at deltage, og vi har inviteret de helt rette personer til huset som kan fortælle lidt om hvad, hvordan og hvorfor.
Tidligere politibetjent Henrik Israelsson vil fortælle lidt om, hvad det er de oplever tyvene er i stand til, hvad de kigger og går efter, hvad der holder dem på afstand, og hvad du kan gøre for at gøre, for at holde tyven på afstand, eller gøre din bopæl mindre attraktiv for indbrudstyven.

Henrik Brücker arbejder for Verisure, og er ekspert i udpege de svageste punkter på enhver bopæl, vejlede og guide til, hvad du kan gøre for at styrke de svage punkter. Han har naturligvis også alarmsystemer som kan hjælpe til på denne front, og der vil også blive fremlagt mulighederne i forhold til alarmløsninger, men der er absolut ingen købetvang. Men er du nysgerrig på løsningerne, så har du muligheden for at spørge, se og høre.

Lørslev Café & Kulturhus byder indenfor til en aften i sikringens tegn. Vi har plads til max 40, så tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig enten via sms eller opkald til Heidi på 2899 4479 senest lørdag den 23. juni.

Der er mulighed for at købe kaffe, the, øl & vand i huset.