Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Slip fri for din stress med mindfullness

This event has ended

Alex opdagede gennem sit arbejde som sygeplejerske, at han brændte for at arbejde med det menneskelige sind. Gennem årene opdagede han, at han kunne hjælpe folk til at udvikle sindet så man kunne bruge det som en kur mod f.eks. stress eller andre uroligheder. Det handler om redskaber.

Han har rigtig gode bud på, hvad vi har brug for at få vores krop – og sind – genfyldt med energi og løsnet alle spændingerne; også dem som sidder fast som bekymringer og stress i både sind og krop.

Alex hoppede ud af sygeplejerske uniformen, og driver i dag sin egen virksomhed med fokus på blandt andet stresshåndtering og mindfullness, og afholder foredrag landet rundt for både almen mand og kvinde, men også i virksomheder for både ansatte og ledelse.

Nu kan du møde ham, og få lærdom og viden omkring stresshåndtering. Du kan få redskaber som kan bruges i både din hverdag og i dit arbejdsliv.

Kom og lyt og lær i Lørslev Kulturhus, og gå derfra med mere viden end da du kom, og vigtigst af alt har du måske lært at genkende signalerne som vi ofte ikke ser, før det er for sent

Foredraget koster kr. 75 pr. person og er inklusiv kaffe og kage. Der er tilmelding påkrævet, og betaling sker ved tilmelding på mobilepay 27006 med bemærkning “Alex Haurand”. Tilmelding sker til Carsten på 4076 3231 senest fredag den 25. oktober

Der er mulighed for at købe øl, vin, vand og andet mundgodt

Vel mødt