Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Rundvisning + Forestilling Vendsyssel Teater

This event has ended

Så er det om at være hurtig! Vi har fået arrangeret det således, at vi kan få en rundvisning på det skønne teater, efterfulgt af forestillingen “Det Tabte Land”

Vi vi starte med en grundig, og spændende, rundvisning på teatret, hvor du vil se kroge og områder, som det almene publikum ikke har adgang til. Du vil få en masse interessante oplysninger som vil gøre dig klogere på bygningen, projektet og menneskerne bag og du vil få mulighed for at stille spørgsmål, som du ellers ikke ville kunne stille.

Efter rundvisningen er der tid nok til, at du kan få noget at spise – måske hos Uffe, som tilbyder virkelig lækkert mad. Kl. 19:30 er der bestilt plads til dig til forestillingen om Poul Anker Bech.

Der er kun plads til 25 til dette arrangement, så det er med at være hurtig med bestillingen. Grundet den store efterspørgsel på billetterne til denne forestilling, skal vi give Teatret besked om, om vi beholder de 25 sæder som vi har reservet, allerede den 10 september. Så du skal melde dig til senest den 9. september kl. 19 på 2899 4479

Prisen er blot 270 kroner for både rundvisning samt forestilling, såfremt vi mønstre med 25 folk … men det er vi faktisk ikke i tvivl om, at vi kan. Vi anbefaler varmt denne oplevelse, og hvis du vil læse mere om forestillingen, så kan det gøres via dette link

https://vendsyssel-teater.dk/forestillinger/det-tabte-land.aspx

Vi glæder os virkelig meget til dette arrangement – det håber vi også, at du gør