Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Når sandheden skal frem

This event has ended

Siden sin exit fra de internationale håndboldarenaer i 2012, har Lars Christiansen positioneret sig som én af de danske sportsprofiler, der virkelig har formået at transformere sine oplevelser som idrætsmand til noget yderst relevant og nærværende for et foredragspublikum. Hans underholdende, ærlige og motiverende foredrag er ganske fortjent blevet særdeles efterspurgte landet over.
Lars Christiansen er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Ved DRs Sports 2014-show blev han optaget som medlem af sportens Hall of Fame. Ud over de markante sportslige meritter, er han kendt for sit gode humør og sine altid friske bemærkninger – en sportsmand med mening og kant.

Allerede som ungdomspiller opnåede han betegnelsen ”verdens bedste”. I en periode over 20 år scorede han 1503 mål i 338 A-landskampe, hvilket er suveræn dansk rekord. I det meste af sin karriere spillede han i Flensburg-Handewitt. Her måtte modstandernes målmænd 3996 gange se sig passeret af Lars´ finurlige skud. Han blev udnævnt som ”årets borger” i Slesvig Holsten, og efter sit stop i klubben blev pladsen omkring klubbens hjemmebane omdøbt til Lars Christiansens Platz.

I dag er Lars foredragsholder og håndboldekspert på TV2, hvor han deler ud af sin ekspertviden og anekdoter fra en lang og succesrig karriere.
Lars Christiansen foredrag er blevet afholdt rundt i landet med enorm succes. Der er typisk udsolgt til de åbne arrangementer i sportsklubber, biblioteker, skoler, foreninger, konferencer mv., og de mange positive tilbagemeldinger fra både foredragskøbere og deltagere er gang på gang overvældende.

Unummeret billetter betales ved indgang, og bestilles på ugiltvej757@gmail.com. pris: 175 kr.

Dørene åbner 17:45 og lukkes 18:45