Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mad, Mennesker & Musik på terrassen hos Lørslev Café & Kulturhus

This event has ended

Lørslev Café & Kulturhus hopper ud på en vaskeægte musikscene, og inviterer til en lækker sommeraften på vores nye overdækkede terrasse, hvor du har mulighed for at få noget mad, efterfulgt af lækker musik fra Faze’n’mir.

Henrik ’Faze’ Nybo & Mir Bredberg Weber kæler for dine øre med lækker dansk folk/blues musik

TIRSDAG DEN 2. JULI FRA KL. 17:30

Det scenevante ensemble er en stemme i tiden, der trækker tråde såvel frem som tilbage.Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet. Lyt eventuelt til noget af deres musik, på deres hjemmeside

Duoen har høstet anerkendelse for det indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på både nordisk og amerikansk tonesprog, og de kommer nu for at dele det hele med Lørslev for en aften.

Vi krydser ALT hvad vi har, og håber du vil være med. Du har to muligheder for deltagelse.

MAD + MUSIK – kr. 250

Du møder op i huset til kl. 17:30, hvor vi har sørget for en fantastisk lækker sommer tapas, som består af 7 små lækre anretninger med brød og smør. Drikkevarer købes i huset

Kl. 19 sætter musikken i gang, så du kan slå mave til rigtig god musik, kun afbrudt af en lille pause i mellem de to musik halvlege.

MUSIK UDEN MAD – KR. 100

Du møder op i huset til kl. 19, hvor musikken sørger for at du finder dig godt til rette på vores terrasse, hvor du kan slutte din dag af med aflappende lækker musik. Drikkevarer kan købes i huset.

Vi vil rigtig gerne have du tilmelder dig, uagtet om du spiser med, eller ikke spiser med. Du betaler for din adgang ved tilmelding og vores terrasse er adgangsvenlig for gangbesværede.

Tilmeld dig gerne hurtigst muligt hos Heidi på enten telefon 2899 4479, eller pr. mail hhod74@gmail.com

Vi skal have din tilmelding senest fredag den 28. juni, så vi kan sørge for at få det hele på plads til denne hyggelige aften, hvor der nok også er gulvplads nok til en lille dans med en du holder af til tonerne.

Kom og vær med – også selv om det er en hverdagsaften. Vi vil så gerne gøre byen levende og et glad sted at være, og vi vil så gerne forkæle dig. Det er der rig mulighed for denne aften.

Del gerne budskabet vidt og bredt, og meld dig til med det samme, så du ikke glemmer det i farten, fordi du “altid lige kan gøre det når vi kommer tættere på”.

Åh som vi glæder os til at byde dig op til en lille sommerdans sammen med Fazenmir & resten af Lørslev