Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Koncert med Kaare Norge

This event has ended

Billetsalget til Kaare Norge starter den 17.09.18 med salg fra Tårs Døgnbutik, graverkontoret ved Ugilt kirke, samt fra DagliBrugsen i Mosbjerg. Det er ikke muligt at reservere billetter på forhånd.

Billetpris: 50 kr./stk.

Danmarks mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos. Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav i alle aldre.

Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler.

Som komponist har Kaare også markeret sig f.eks med titel melodien – “Homage to Life” af Kaare Norge – oprindeligt skrevet som kendings melodi til DR TV Programmet – ” En naturlig Forklaring” (Dus med Dyrene) med Vært Poul Thomsen 1992.

I de senere år har kompositionerne mest været for sologuitar som f.eks. den spanske dans ” Danza la Primavera”, Danza del Alegria.