Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bitten Laubjerg – Et spændende liv på godt & ondt

This event has ended

Bitten er en eftertragtet dame med en spændende historie at fortælle. Hun har delt den igen og igen landet rundt, og nu er det Lørslevs tur til at høre hendes fortælling.

Det bliver en aften, som kommer til at byde på en fortælling om mange både morsomme og alvorlige oplevelser.

Bitten Laubjerg er vendelbo og voksede op i Løkken, hvor forældrene havde et badepensionat. Det blev en arbejdsom barndom og ungdom, hvor pudsige gæster blev en del af hverdagen.

Senere blev hun lærer, og det meste af sit liv underviste hun de unge mennesker, som vi i dag kalder udviklingshæmmede.
En jordomrejse efter endt lærereksamen varede 1½ år, hvor ægteparret kørte 30 000 km i et folkevognsrugbrød.

I 1974 adopterede ægteparret 2 søstre fra Korea. Da pigerne blev store, bestemte Bitten sig til at finde den familie, som havde sagt farvel til pigerne. Det lykkedes. Året efter tog pigerne med derud, og det blev et gribende gensyn mellem familiemedlemmer, som i mere end 20 år havde levet på hver sin side af jorden.

Året efter tog den yngste pige sit eget liv. I foredraget kommer Bitten ind på, hvordan man som mor kommer igennem en så ufattelig tragedie.

Kom og hør Bitten fortælle op de store opture og de barske nedture i sit liv. Vi har kun plads til ca. 40 mennesker, så bestil din billet i god tid, for at være sikker. Billetten koster kr. 100 pr. person, og er inklusiv kaffe og kage.

Bestil billet på 2899 4479 – betaling sker ved tilmelding på mobilepay, eller i huset i åbningstiden.